Erasmus+ | Období | Název | KA | Partneři |
01-07-2014
30-06-2016 |
Evropské zkušenosti bez hranic
2014-1-CZ01-KA102-000948 |
KA1 | Sistema Turismo, Rimini, Italy
Archipelagos-institut mořského a ekologického výzkumu Egejského moře, Řecko-Samos |
|
Popis projektu | Projekt byl zaměřen na zlepšení odborných znalostí a dovedností studentů Aplikované chemie a oboru Kuchař-číšník na zahraničních odborných stážích ve 4 3-týdenních bězích:
1) Rimini – celkem 12 studentů v roce 2014 a 2015 2) Samos – celkem 23 studentů v roce 2015 a 2016 |
|||
Cílová skupina | Studenti Aplikované chemie
Studenti oboru Kuchař-číšník |
|||
Erasmu+ | Období | Název | KA | Partneři |
01-09-2014
31-08-2017 |
Interactive Catering and Tourism: a European Approach
2014-1-CZ01-KA201-002130 |
KA2 | School of Business Szeged, Hungary
XXI INVESLAN, Spain British School Pisa, Italy Colegiul tehnic „Ioan C. Stefanescu“, Romania |
|
Popis projektu | Cílem projektu bylo zlepšit vzdělávací a výukové metody v oblasti cateringu a turismu. Na základě výměny zkušeností se školami a vzdělávacími institucemi byla vytvořena Metodologie výuky oboru Kuchař-číšník a Elektronická kniha mezinárodních receptů jako otevřený a všem přístupný vzdělávací zdroj. | |||
Cílová skupina | Učitelé a studenti partnerských institucí | |||
Erasmus+ | Období | Název | KA | Partneři |
01-09-2017 31-08-2019 | Teacher 2020 – on the road to entrepreneurial fluency in teacher education | KA2 | University of Girona, Catalonia, Spain
La Draga School, Catalonia, Spain University of Glasgow, Scotland, Great Britain Universitatea din Pitesti, Romania Asociatia Centrul European pentru Integrare Socioprofesionala ACTA, Romania Associazione Centro Studi Città di Foligno, Italy Istituto Tecnico Economico Scarpellini, Italy Global School Support, Denmark |